مواد لازم مربای سیب:
2 عدد سیب
1 ج شکر دانه ریز
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
1 چوب دارچین

طرز تهیه مربای سیب:

یک بشقاب کوچک را درون فریزر خود قرار دهید. پوست هسته ، و تقریباً سیب های خود را در قطعات to "تا 1" خرد کنید.
سیب ها را با یک فنجان آب در یک قابلمه تهویه سنگین یا ماهیتابه سس را روی حرارت متوسط ​​و متوسط ​​ترکیب کنید. بیفزایید ، گاهی اوقات هم بزنید و بپزید تا میوه حساس شود و حدود 15 دقیقه پودر آن مخلوط شود.
شکر را اضافه کنید ، گرما را به متوسط ​​کاهش دهید و مرتباً هم بزنید تا مخلوط جامی و غلیظ شود ، حدود 25 دقیقه بیشتر.
در صورت استفاده آب لیمو و چوب دارچین را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود. 5 تا 7 دقیقه دیگر بجوش و خروش آمدن اجازه دهید تا دارچین تزریق شود. برای آزمایش اینکه مربا آماده باشد ، یک قاشق کوچک را روی صفحه سرد تهیه شده قرار دهید. بگذارید 2 دقیقه بنشیند ، سپس انگشت خود را درون قاشق مربا بکشید. اگر شکل خود را حفظ کرد ، خوب است! اگر به نظر می رسد آب و هوایی یا آبکی است ، آشپزی خود را ادامه دهید.
وقتی مربا به قوام مطلوب رسید ، چوب دارچین را بردارید. بین شیشه های تمیز تقسیم شده و محکم مهر و موم کنید. یخچال جم تا 2 هفته ادامه خواهد داشت.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها