افراد به طور معمول در پخت و پز از زنجبیل تازه یا خشک استفاده می کنند و برخی از آنها از مزایای زنجبیل برای فواید سلامتی احتمالی آنها استفاده می کنند.

آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی موجود در زنجبیل ممکن است به پیشگیری یا درمان ورم مفاصل ، التهاب و انواع مختلف عفونت کمک کند. محققان همچنین پتانسیل آن را برای کاهش خطر دیابت ، سرطان و سایر مشکلات بهداشتی مورد بررسی قرار داده اند.

در این مقاله ، در مورد فواید سلامتی احتمالی زنجبیل و تحقیقات در پشت آنها بیشتر بدانید.

فواید
زنجبیل ممکن است دارای خواص ضد التهابی ، ضد باکتریایی ، ضد ویروسی و سایر سلامتی باشد. در زیر برخی از کاربردهای دارویی احتمالی زنجبیل آورده شده است.

کاهش گاز و بهبود هضم
مصرف زنجبیل ممکن است به بهبود هضم غذا کمک کند.
مطالعات متعددی در مورد اثرات زنجبیل بر روی گازهای تشکیل دهنده دستگاه گوارش در هنگام هضم بررسی شده است.

برخی تحقیقات نشان می دهد که آنزیم های موجود در زنجبیل می توانند به بدن در تجزیه و بیرون راندن این گاز کمک کنند و از هرگونه ناراحتی کمک می کند.

به نظر می رسد زنجبیل نیز اثرات مفیدی بر آنزیم های تریپسین و لیپاز پانکراس ، که برای هضم مهم هستند.

بعلاوه ، زنجبیل ممکن است به افزایش حرکت در دستگاه گوارش کمک کند ، و این نشان می دهد که ممکن است یبوست را تسکین دهد یا از آن جلوگیری کند.

کدام غذاهای دیگر ممکن است به هضم غذا کمک کنند؟ اینجا را پیدا کنید

تسکین حالت تهوع
برخی تحقیقات نشان می دهد زنجبیل می تواند به بهبود بیماری صبحگاهی و تسکین حالت تهوع به دنبال درمان سرطان کمک کند.

در یک مطالعه کوچک از سال 2010 ، تأثیر مکمل های پودر ریشه زنجبیل بر تهوع در 60 کودک و بزرگسال که تحت شیمی درمانی قرار گرفته اند ، مورد بررسی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل نشان داد که این مکمل منجر به کاهش حالت تهوع در بیشتر افرادی که آنرا مصرف کرده اند ، شده است.

نویسندگان یک بررسی از سال 2011 به نتایج مشابهی رسیدند. آنها گزارش دادند که مصرف دوز روزانه تقسیم شده 1500 میلی گرم (میلی گرم) عصاره زنجبیل به تسکین علائم تهوع کمک می کند.

آنها همچنین خواستار مطالعات بیشتر در انسان شدند تا اثرات زنجبیل بر حالت تهوع و سایر مشکلات دستگاه گوارش را بطور کامل درک کنند.

در اینجا یاد بگیرید که کدام غذاها می توانند به رفع حالت تهوع کمک کنند.

کاهش سرماخوردگی یا آنفولانزا
بسیاری از افراد برای کمک به بهبودی از سرماخوردگی یا آنفولانزا از زنجبیل استفاده می کنند. با این حال ، شواهد حمایت از این راه حل عمدتا حکایتی نیست.

در سال 2013 ، محققان تأثیر زنجبیل تازه و خشک بر روی یک ویروس تنفسی در سلولهای انسانی را بررسی کردند.

نتایج نشان داد که زنجبیل تازه ممکن است به محافظت از سیستم تنفسی کمک کند ، در حالی که زنجبیل خشک تأثیر یکسانی نداشته است.

همچنین در سال 2013 ، یک مطالعه کوچک به بررسی محبوبیت داروهای گیاهی به عنوان یک درمان سرماخوردگی یا آنفولانزا پرداخته است.

محققان پس از نظرسنجی 300 مشتری داروسازی در دو مکان مختلف ، مشخص کردند 69٪ از افراد نظرسنجی از داروهای گیاهی استفاده می کنند و بیشتر این گروه آن را مؤثر می دانند.

با این حال ، در حالی که زنجبیل جزء محبوب ترین مواد در این روش های درمانی بود ، ممکن است برخی از شرکت کنندگان از آن استفاده نکرده باشند.

کدام غذاها و نوشیدنی ها می توانند به رفع گلو درد کمک کنند؟ اینجا را پیدا کنید

تسکین درد
محققان در پشت یک مطالعه کوچک ، که شامل 74 داوطلب بود ، دریافتند که دوز روزانه 2 گرم (گرم) زنجبیل خام یا گرم شده حدود 25٪ باعث کاهش درد عضلانی ناشی از ورزش می شود.

در همین حال ، یک بررسی در سال 2016 نتیجه گرفت که زنجبیل ممکن است به کاهش دیسمنوره - درد درست قبل یا در دوران قاعدگی کمک کند. با این حال ، نویسندگان تصدیق می کنند که مطالعات انجام شده اغلب کوچک یا از کیفیت پایین برخوردار نبوده است.

آیا هر غذایی می تواند بر درد ناشی از نقرس تأثیر بگذارد؟ در اینجا بیشتر بیاموزید

کاهش التهاب
یک گروه از محققان نتیجه گرفتند که مصرف زنجبیل از طریق دهان "بسیار مؤثر و منطقی بی خطر" برای درمان التهاب ناشی از آرتروز است.

با این حال ، آنها خاطرنشان کردند که مطالعات انجام شده در متاآنالیز آنها کوچک بوده و ممکن است نماینده جمعیت عمومی نباشد.

در همین حال ، بررسی سال گذشته 16 کارآزمایی بالینی مشخص کرد که خصوصیات فیتوشیمیایی موجود در زنجبیل ممکن است با التهاب مقابله کند. این نویسندگان همچنین خواستار تحقیقات بیشتر در مورد مؤثرترین دوزها و انواع عصاره زنجبیل شدند.

رژیم ضد التهاب چیست؟

حمایت از سلامت قلب و عروق
شواهدی وجود دارد که نشان می دهد عصاره زنجبیل ممکن است به بیماری های قلبی عروقی کمک کند.

به عنوان مثال ، یک بررسی نشان داد که دوز 5 گرم یا بیشتر می تواند باعث فعالیت ضد پلاکت قابل توجه و مفید شود.

نویسندگان تأیید می کنند که بسیاری از تحقیقات انجام شده در تجزیه و تحلیل آنها مشارکت کنندگان انسانی را درگیر نمی کند و یا اینکه تعداد شرکت کنندگان برای اطمینان از نتایج معتبر بسیار کوچک است.

با این حال ، آنها پیشنهاد می کنند که با تحقیقات بیشتر ، زنجبیل می تواند یک روش مطمئن برای درمان بیماری های قلبی عروقی باشد.

در همین حال ، یک مطالعه کوچک نشان داد که عصاره زنجبیل به کاهش بروز ناهنجاری های قلبی در موش های مبتلا به دیابت کمک می کند. مؤلفان خاطرنشان کردند که این کاهش ممکن است از خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصل شود.

کاهش خطر سرطان
زنجبیل پروتئین یا مواد مغذی دیگری تأمین نمی کند ، اما منبع عالی آنتی اکسیدان ها است. مطالعات نشان داده اند که به همین دلیل زنجبیل می تواند انواع استرس اکسیداتیو را کاهش دهد.

استرس اکسیداتیو وقتی اتفاق می افتد که بیش از حد بسیاری از رادیکال های آزاد در بدن ایجاد می شوند. رادیکالهای آزاد مواد سمی هستند که توسط متابولیسم و ​​سایر عوامل تولید می شوند.

بدن برای جلوگیری از ایجاد آسیب های سلولی که می تواند منجر به طیف وسیعی از بیماری ها از جمله سرطان شود ، باید رادیکال های آزاد را از بین ببرد. آنتی اکسیدان های رژیمی به بدن کمک می کنند تا از رادیکال های آزاد خلاص شود.

در یک کارآزمایی سال 2013 ، محققان به مدت 20 روز به 20 شرکت کننده یا 2 گرم زنجبیل یا دارونما دادند. همه شرکت کنندگان در معرض خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ بودند.

بیوپسی ها نشان داد شرکت کننده هایی که زنجبیل مصرف کرده اند ، در بافت کولون سالم تغییرات منفی کمتری دارند. این گروه همچنین تکثیر سلولی را کاهش داده بود. یافته ها حاکی از آن است که زنجبیل می تواند در پیشگیری از سرطان روده بزرگ نقش داشته باشد.

 

فواید فلفل دلمه ای چیست؟


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها