مواد لازم کمپوت هلو:
6 هلو متوسط ، سوراخ شده و تقریبا خرد شده
2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روشن
آب 1/2 لیمو
2 قاشق غذاخوری آب
گل نمک کوثر
1 قاشق چای خوری لوبیا وانیلی (یا عصاره وانیل)

 


 

طرز تهیه کمپوت هلو:
تمام مواد را درون یک قابلمه متوسط قرار داده شده روی حرارت متوسط قرار دهید. مرتباً هم بزنید ، مخلوط را به جوش ملایم بیاورید. پخت و پز را ادامه دهید تا مایع موجود در ماهیتابه به اندازه قوام سس مانند آنچه در عکس ها مشاهده می کنید ، حدود 10 دقیقه کاهش یابد. طعم چاشنی را اضافه کنید ، شکر یا آب لیمو بیشتری اضافه کنید تا متناسب با سلیقه شما باشد.
بگذارید در قابلمه خنک شود.

 

طرز تهیه ترشی شوید


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها