مواد لازم ترشی شوید:
1 1/2 اونس کربی یا خیار فارسی
4 سیر میخک پوست گرفته و خرد می شود
2 قاشق چایخوری دانه شوید
1/2 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز اختیاری است
1 فنجان سرکه سیب
1 فنجان آب
1 1/2 قاشق غذاخوری نمک ترشی یا نمک کوثر


طرز تهیه ترشی شوید:
یک گلدان بزرگ آب را به جوش بیاورید و 2 قوطی حلقوی پهن و درب آن را استریل کنید. اگر قصد دارید ترشی یخ زده درست کنید ، کافی است کوزه ها و درب ها را بشویید.
خیارها را بشویید و خشک کنید. شکوفه یا انتهای ساقه خیار را مرتب کرده و آن را کامل بگذارید. آنها را به صورت دلخواه برش داده و یا به سلیقه برش دهید.
سیر ، تخم شوید ، دانه های فلفل قرمز را بین شیشه های پین تقسیم کنید: 2 میخک خرد شده ، 1 قاشق چای خوری دانه شوید و 1/4 قاشق چای خوری فلفل قرمز.
خیارها را داخل کوزه ها بچینید. در صورت ایستادن بیشتر از ارتفاع واقعی شیشه ، انتها را مرتب کنید. آنها را به همان اندازه محکم بسته بندی کنید تا اطمینان حاصل کنید که خیارها از بین نمی روند.
سرکه ، آب و نمک را در یک قابلمه کوچک بر روی حرارت زیاد قرار دهید و آن را به جوش بیاورید. آب شور را روی ترشی ها بریزید ، هر شیشه را تا 1/2 اینچ از قسمت بالا پر کنید.
برای تبخیر حباب های هوا ، چند بار روی شیشه ها در مقابل پیشخوان ضربه بزنید. در صورت وم آن را با آب نمک ترشی بالاتر بکشید.
درپوش ها را روی شیشه ها قرار داده و روی حلقه ها پیچ کنید تا محکم شوند.
خنک و یخچال. ترشی ها با افزایش سن با طعم بهبود می یابند. حداقل 48 ساعت قبل از باز شدن ترک آنها را بدهید.

 

خواص قارچ چیست؟


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها